Hardware

Desktop

Heeft u een computer nodig voor de boekhouding of het maken van 3D CAD-tekeningen. Onze werkplekken worden altijd op maat gebouwd. Hiervoor maken we alleen gebruik van A-merk onderdelen. Daarom krijgt u op alle onderdelen ook 3 jaar garantie

Server

Onze servers worden bijna altijd uitgerust met Microsoft Server en VMware. Omdat niet ieder bedrijf hetzelfde is, gaan we altijd met u in overleg over de wensen en eisen. Vaak zit hier ook een software leverancier bij. We gebruiken servers van HP, vooral vanwege de goede en snelle storingsafhandeling.

Laptop

Liever mobiel werken? Dat kan natuurlijk ook met de laptops van VéBé. Deze worden standaard uitgerust met een supersnelle SSD in plaats van de traditionele harddisk.

Software

Office

Een belangrijk onderdeel van uw PC. Zonder Word of Excel kunt u eigenlijk niks. Ook hiervoor bieden wij verschillende pakketten aan. Uw pc voorzien van de nieuwste Office 2016 is snel geregeld.

Snelstart

SnelStart biedt boekhoudsoftware die toegankelijk is. Makkelijk om mee te werken. Betrouwbaar én voordelig. Voor kleine en grote bedrijven in elke bedrijfstak. Met slimme oplossingen worden ondernemers geholpen hun zaken beter te regelen.

Symantec

Beveiliging tegen virussen zijn tegenwoordig van groot belang. Voor het beveiligen van uw bedrijf of werkstations tegen virussen is een betrouwbare virusscanner nodig. Symantec software zorgt ervoor dat schadelijke bestanden en mails niet geopend worden.

Een overzichtelijk en degelijk netwerk aan bekabeling en netwerkapparatuur is een cruciaal onderdeel van het bedrijf. Ook hierin kan VéBé Automatisering u van dienst zijn.