Firewall

Een firewall is een systeem dat gegevens en apparatuur van een netwerk of computer kan beschermen tegen misbruik van buitenaf. Denk hierbij aan Hackers, virussen en spam. 

De beveiligingsoplossingen van Zyxel bieden krachtige real-time bescherming die de beste CP-prestaties en de netwerkcontrole garandeert. De Zyxel-beveiliging beschermt de klant- en bedrijfsgegevens tegen externe en interne bedreigingen die van minuut tot minuut verschillen.

Back-up

Regelmatig een back-up maken is belangrijk. Zo voorkom je dat belangrijke bestanden verloren gaan. Met Acronis True Image 2018 maak je op een heel eenvoudige manier back-ups van je computer of mobiel. Op deze manier raak je nooit meer je bestanden kwijt. Back-up naar externe schijven, NAS-apparaten en netwerk shares.

Camera

Hikvision is 's werelds grootste leverancier van video- surveillance producten en oplossingen. Gespecialiseerd in video surveillance technologie, alsmede het ontwerpen en vervaardigen van een volledige lijn van innovatieve CCTV- en videobewakingsproducten. Sinds de oprichting in 2001 heeft Hikvision snel een toonaangevende wereldwijde marktpositie bereikt in de beveiligingsindustrie.