Felloo neemt activiteiten VéBé over

29-04-2019

In de afgelopen jaren zijn de traditionele IT technieken snel veranderd, telecommunicatie en informatietechnologie zijn de laatste jaren steeds dichter naar elkaar toe gegroeid. Steeds meer oplossingen worden online of vanuit de cloud aangeboden. Met deze nieuwe technologische ontwikkelingen voor de deur is een sterk IT aanspreekpunt belangrijker dan ooit.

 

Om de hoge kwaliteit en klantgerichte service te kunnen blijven garanderen, is gezocht naar een partij waarmee VéBé in de toekomst klaar kan blijven staan voor haar klanten. Door de nieuwe samenwerking met Felloo blijven de klanten van VéBé toegang houden tot een hoogwaardige IT partner. Voor nú en in de toekomst.

 

Tevens gaat VéBé verder met dezelfde personele bezetting. Dit betekent dat er geen verandering plaatsvindt wat betreft de vaste aanspreekpunten. Daarnaast geeft het u wel de toegang tot de kennis, kwaliteit en mankracht van een grotere IT organisatie. Felloo is ook in Almelo gevestigd, daardoor blijven de lijntjes kort. Voor alle partijen een goede match!

 

Kortom, tijden veranderen, maar de dienstverlening blijft hetzelfde en wellicht zelfs beter in samenwerking met Felloo. Mochten er n.a.v. deze brief nog vragen zijn schroom niet mij te bellen. Tel. 0546-540070 of te mailen john@vebe.nl