Support

 

Repair

We zijn bijzonder trots op onze repair afdeling. Natuurlijk kunnen wij onze eigen samengestelde PC's snel repareren. Maar dit geldt ook voor laptops en tablets. Waar andere bedrijven deze apparatuur altijd door moet sturen naar repaircentra. Kunnen wij 9 van de 10 keer deze reparatie zelf uitvoeren. Dit scheelt u niet alleen enorm veel tijd, maar ook geld. 

Ook als de apparatuur niet bij ons is aangeschaft, bent u van harte welkom. Wij zullen u vooraf proberen om een zo goed mogelijk inschatting van de kosten te geven. Mochten de kosten hoger uitvallen, zullen wij u daarvan natuurlijk op de hoogte houden. 

Support

Natuurlijk zit u bij VéBé automatisering prima op z'n plaats als het gaat om bedrijfszekere ICT oplossingen. Desondanks kunnen er natuurlijk problemen onstaan of vragen rijzen, nadat uw ICT-oplossing is opgeleverd. Ook dan staan we klaar voor u, om u zo snel mogelijk weer verder te helpen. Want zonder ICT komt de cuntinuïteit van uw bedrijf in het geding en dat realiseren we ons bij VéBé automatisering maar al te goed. Daarom zijn we voor al uw vragen en  problemen bereikbaar en kunnen u meestal direct op afstand helpen.

Beheer en onderhoud

We kunnen ook het gehele beheer overnemen, waarbij we dagelijks uw server(s), firewall en NAS-systemen monitoren en preventief kunnen ingrijpen. Dus voor u een extra garantie om de continuïteit te waarborgen.

Disk defect?

Wij zijn partner van Data Recovery Nederland. Hiermee hebben we een betrouwbare partner gevonden om uw verloren geachte data terug te kunnen halen. 

 

 

Datarecoverynederland Partner gecertificeerd


Nieuws:
Google markeert HTTP als onveilig
Google Chrome gaat website...(meer)
19-02-2018
Europese privacywetgeving
Meldplicht datalekken Sin...(meer)
15-05-2017
KPN stopt met ISDN
KPN moderniseert vaste tel...(meer)
25-04-2017
Social Media:
 
Merken:
Producten:
  • Tplink-powerline.jpg
  • logo.JPG
  • eposmmx-150px.jpg
  • MSI-laptop.jpg
  • Zyxel-usg300.jpg