Telefonie


Polycom

Polycom, een robuust en betrouwbaar merk. Simpel in gebruik en het het toestel heeft vele handige functies voor de gebruiker.

Gigaset

Voor onze handsets gebruiken wij graag de Gigaset toestellen. Kunnen goed tegen een stootje en de accu's hebben een lange levensduur. Uitermate geschikt voor op de werkvloer.

Headsets

In sommige situatie's is het handig als u beide handen vrij heeft. Geen probleem! Met de handige headsets kunt u gaan en staan waar u wilt.

Uitbreiding

Natuurlijk beschikken polycom en gigaset over de nodige accessoires. Op deze manier kunnen wij uw telefonie naar uw wens afstellen.

Wat is Voice over IP?

De afgelopen jaren heeft VOIP (Voice Over Internet Protocol) een grote vlucht genomen. Met de reeds aanwezige telefonie- en internetkennis was het voor VéBé een logische stap om de relaties mee te nemen in deze vooruitstrevende toekomst. Grote voordelen van VOIP zijn: betaalbaar; schaalbaar; flexibele locatie; beheer op afstand. Hoe werkt VoIP eigenlijk? VoIP-telefonie staat voor Voice over IP: bellen via het internet. U kunt uw internet gebruiken om via VoIP te bellen. Om de telefoon over te laten gaan heeft u een VoIP-account nodig. Dit is een registratie op het VoIP platform. Als uw nummer gebeld wordt, herkent het platform de telefoon. Met een belplan zorgt die registratie ervoor dat uw telefoon over gaat. U kunt ook doorschakelen naar een ander vast nummer of één of meerdere mobiele telefoons.

Downloads
Klantenportaal

Klik hier voor het klantenportaal

Klantenportaal